Meistä

Hei, olemme Sofia ja Säde, tämän yrityksen perustajat.

Häiden ja muiden juhlien suunnittelu vaatii paljon aikaa
ja vaivaa, sekä myös tietenkin rahaa. Omia häitä suunnitellessamme meitä molempia tuskastutti sama asia; mistä haalia kaikki koristelut ja muut tarvikkeet isoihin juhliin, missä niitä säilyttää sekä milloin ja miten niistä pääsee eroon juhlien jälkeen. Tämä ongelma sai meidät perustamaan yhdessä Somistavan.

Työskennellessämme aikaisemminkin samassa yrityksessä, tuntui hyvin luontevalta perustaa yritys yhdessä. Taustaltamme löytyy kokemusta kalustesuunnittelusta ja myynnistä.

Olemme dynaaminen tiimi ja sitoutumisemme
laatuun ja tuloksiin tekevät meistä luotettavan kumppanin. Rakastamme visuaalisuutta ja haluamme, että lopputulos on viimeistelty. Teemme työtä suuresta intohimosta ja sydämestä.

Järjestä juhlasi helposti

Meiltä saat myös somistuspalvelun

Tarjoamme somisteiden vuokrauksen lisäksi myös somistuspalvelua. Tähän palveluun kuuluu juhlatilan suunnittelua yhdessä asiakkaan kanssa. Stailaamme juhlatilan Somistavan tuotteita käyttäen.

Somistuspalvelu sisältää somisteiden kuljetuksen ja juhlapaikan stailauksen kahden tehokkaan ammattilaisen tekemänä. Alueina toimivat Uusimaa sekä Päijät-Häme, ellei toisin ole sovittu.

Tarvittaessa hoidamme erikseen juhlapaikan somisteiden purun ja puhdistuksen.

Kysy tarjous!

Ota yhteyttä